sarashastfys.com © 2012

Behandlingar och priser

 

 

 

Fysioterapeutisk behandling, första besöket

900 kronor

Jag går igenom hästen tillsammans med ägaren, tittar på rörelsemönster och känner igenom hela hästen. Därefter behandlar jag med massage, mikroström, akupressur och/eller stretching beroende på vad det är för problem. Jag tittar även på utrustningen och ger råd och tips. Tid ca 11/2 h.

 

 

 

Fysioterapeutisk behandling, återbesök

600 kronor

Jag behandlar hästen med massage, mikroström, akupressur och/eller stretching. Tid ca 45-60 min.

 

 

 

Kontroll av befintlig sadel

600 kronor

Jag tittar på din sadel, hur den passar hästen, i vilket skick den är, och du får rida med lerpadden för att kontrollera eventuella tryckpunkter.

 

 

 

Sadelutprovning

900 kronor

Jag tittar på din häst och passform på eventuell befintlig sadel. Vi diskuterar vad du vill ha och jag tar ut mallar på din häst. Sen kommer jag tillbaka och kollar passform på ett antal sadlar vi hittat och du får rida med lerpadden för att kontrollera att vi hamnat rätt.

 

 

 

Foderstatsberäkning

200 kronor

Jag hjälper dig att hitta rätt balans för din häst, beroende på vad ni tränar och vilken typ av häst det är. Observera att det måste finnas en analys av grovfodret.

 

 

 

Milersättning

30 kr/mil

Jag utgår från Hogstorp utanför Uddevalla. Om ni är minst tre stycken i samma stall inom max fyra mil, så bjuder jag på milersättningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla priser är inklusive moms och jag har F-skattsedel.